Tuesday, 25 December 2012

K.I.T.A

Assalamualaikum , hai hello pembaca-2 sekelian , miss me ? oh i miss you more lah weyh haha! btw aku baru lepas bercuti di Cherating , terbaik wokk wa cakap sama lu lah kan , dia punya pantai Fuhh indah-2 belaka :) and nasib baik juga kita orang balik awal sehari sebelum kejadian banjir berlaku di laluan yang akan kami lalu , Fuhh lega akhir nya bila kaki dah jejak dekat negeri yang aku sayang xD ahaha!

Btw back to story , aku nak tanya pendapat korang lah kan , best sangat ke bergaduh dengan orang yang kita sayang ? kalau kita dah cuba jadi air , dah cuba mengalah , dia tetap dengan EGO dia yang tinggi tu ? apa susah sangat ke nak buang ego tu ? aku mengaku lah aku juga ego , tapi se ego-2 aku aku berlajar apa itu mengalah! berlajar juga apa itu rasa bersalah , nak jaga hati yang aku sayang , malas nak besar besar kan cerita , malas sangat nak sakit kan otak bila bergaduh , haa tapi hmm cermin lah diri sendiri , bila aku mengalah melenting macam apa je , bila aku nak melenting  tahu pula nak elak semua bila aku dah reda sikit kau buat balik perangai ehh apa ni ? dada aku sakit je tahu tak , aku tak nak gaduh tak nak tak nak tak nak ! Ya Allah! tolong lah aku Ya Allah ,


Awak , besar sangat ke salah saya tu sampai macam ni hukum awak dekat saya hah ? saya baru cakap sikit awak sampai berhari-2 nak merajuk , saya pujuk juga awak , saya sakit saya try juga kuat kan hati saya walaupun saya tahu awak akan marah-2 saya pening pepagi tapi saya tetap juga cari phone text awak pepagi macam biasa , awak ? just biar kan ? then pergi layan semua-2 dalam twitter , apa lah perasaan awak kalau saya buat macam tu ? ikin dah lah stop lah ikin memarah , orang sabar selagi orang mampu , tapi ada ke semua manusia yang mampu bersabar dengan semua dugaan dia kalau macam ni ? awak Cakap awak matang kan , so berfikir lah cara matang , awak cakap pasal otak dengan saya , saya sabar awak , awak suruh saya guna otak saya bebaik , tapi awak ? ada awak? saya sabar ikin awak marah saya macam mana sekali pun saya bersabar sebab saya sayang awak , sebab saya tahu kalau saya jadi api juga wajib putus macam dulu , then menyesal , saya tak nak menyesal , sebab tu saya sabar , awak ikut je kan apa awak nak tapi hmm Fikir lah bebaik , awak matang sangat kan :) awak ada otak sangat kan , so Fikir lah ae :)

 Lot Of Love From Me :)

No comments:

Post a Comment