Friday, 28 December 2012

Dia :')

Assalamualaikum , hai hai semua , haha! baru 3 hari lepas aku update , ni dah kembali bersua kan ? Fuhh , sungguh aktif sekarang aku berblogger kan sekarang , almaklum lah buah hati itew pun ada blog kan xD hahaha!

Back To story , Alhamdulillah , hubungan dengan buah hati tu dah kembali macam biasa , makin sweet gitu , setiap malam dengar suara dia , dengar gelak dia , First-2 call dah terang kan apa yang berlaku supaya tak ada salah faham lagi macam dulu , Ya Allah happy nya aku sekarang sejak dia kembali dekat aku semula :)

Btw now nak cerita sedih nya pulak , esok 29.12.12. Dia nak balik ganu dah , :'( hmm , dalam hati masa OTP dengan dia tadi kemain aku pendam je lagi perasaan nak nangis sebab dia dah nak duduk sana dah , Raya cina pulak jumpe dia , hmm , but aku tak risau sangat dengan dia , sebab dia dah janji yang dia pergi sana nak belajar , bukan mengatal atau apa , harap awak pegang pada janji awak okay :) apa-2 yang berlaku dekat sana , bagi tahu okay :)

Awak , kenapa awak kena duduk jauh sangat , hmm soalan tu selalu saya tanya kan , hmm awak tahu tak macam-2 perkara buruk saya Fikir wak , kadang-2 sampai terover-2 saya fikir , punya lah risau dekat buah hati kesayangan saya ni hah :) awak duduk sana jangan sekali-2 lupa dekat saya okay ? and jangan lupa dekat kawan-2 awak wana , hanna and julia tu sekali :) awak mengalir air mata bie wak tulis benda ni untuk awak , tak tahu macam mana sedih nya nak cakap dekat awak ,

Awak , Bie rindu sangat time dekat Mcd masa dengan julia , masa kita lepak sesama buat pertama kali , masa awak suap kan bie makan :) Ya Allah , Sumpah Ikin saya rindu itu , Rinduuuu! Rinduuu sesangat , awak ingat dekat sana yang bie tak akan lupa kan awak , tak akan jauh dari awak okay :)

Jaga diri awak sayang dekat sana , jangan gegatal , belajar pepandai sampai berjaya , jangan leka , jangan lupa bie , jangan cari bie lain , bie akan tunggu awak balik sini okay sayang :*

IWillMissYouMyHeart :*




                                                     LotOfLove:Me (As)

No comments:

Post a Comment