Tuesday, 30 October 2012

Spm Fever

Assalamualaikum , hye guys , lama gila kot aku tak update blog ahaha! , btw  hari ni nak cerita pasal Spm , shitt! i just have 4 days more for study! dalam 1 week  ni macam-2 dugaan aku kena terima , yang masalah dengan kawan dengan kawan , yang perempuan lain , ni kena tahan masalah gusi yang bengkak and tunggu masa nak oprate je , hmmm , lepas tu tadi bangun tidur tetiba tekak sakit sangat, maybe sebab batuk berdarah lah kot , mana tak hisap rokok banyak tahan kan mata time study malam-2 hish , amir-2 tak ubah-2 perangai , haha! ,


   btw good luck lah k kepada kawan-2 yang menduduki peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia tahun 2012 :') tahun kita tahun terakhir ambik exam sejarah 2 paper haha! alang-2 dah tulis blog ni , aku nak mintak maaf lah k kalau ada buat salah silap selama berkawan dengan korang :') tolong doa kan aku berjaya tau tau haha!  buat-2 elok-2 okay gusy :')


                                  ASSALAMUALAIKUM :') A'S

No comments:

Post a Comment