Tuesday, 10 January 2012

kau buat aku menagis wahai cinta hati

hye kawan 2 :) , malam ni aku nak update status about someone yang aku sayang dia dengan sepenuh hati aku , but dah dekat 1 week beb kita orang gaduh x baik , hmm , puas dah aku pujuk aku give up but dia macam 2 jugak , aku sedar aku pon ada salah , but macam susah sangat kau nak maaf kan aku , :)

  aku update blog ni  pasal kau , sebab kau buat aku menagis lagi :) , aku x tahu la kenapa aku lemah sangat ngan kau , aku x boleh nak tegas ngan aku , aku x reti nak marah ngan kau , but malam ni kau betul2 dah buat aku hilang sabar kan :) aku text2 kau x nak reply aku call x nak angkat , mana x kan aku dok hospital saket2 deman , batuk berdarah bagai , ada kau kesah ? kau ingkat x time aku cakap aku pkai bonus then baru text kau ? time 2 bapak rindu nya aku kat kau sampai air mata aku mengalir  sayang , kau ada kesah ? aku call me back kau banyak2 kali sampai abes2 call me back aku , ada kau nak call ? kau tahu klau aku nak tidur aku , kau kena buat something dulu  tapi asal kau x buat ? mana janji kau nak sayang aku dengan sepenuh hati kau ? mana janji kau nak cakap yang kau selalu ada bila susah senang aku ? mana janji kau sebelum couple dulu ? weyh aku letih r nak bergaduh2 semua, aku penat dengan semua, dengan masalah kat sekolah , balik rumah lagi , macam2  lah , aku ingat dengan ada kau , kau boleh r happy kan aku , but macam 2 jugak kan ,

  dah lah weyh ! aku lemah nak gaduh2 dengan kau ke apa ke, lepas ni mmg aku x text kau dah , kau nak text aku text lah , aku malas bila nak text kau then gaduh2 , kau cari salah aku , n aku cari salah kau , letih dowh , bukan ni yang aku harap kan , aku cume nak kau bahi keiklasan hati kau , kesetian hati kau , tapi aku pelik kau sangup ae tulis kat blog kau ckap kau rindu dia bagai :) aku weyh ? ada kau buat ? aku je yang ber iya wall post kau cakap aku rindu kau bagai , then ada kau balas ? bila aku dah marah , baru kan balas kan :) penat lah weyh hari2 nak macam ni je, if dah ada penganti aku cakap jelah , aku harap kau pengang lah dengan janji2 kau dulu k , aku BETUL2 SAYANG KAN KAU ! AKU SAYANG KAN KAU LEBIH DARI UBAT2 YANG MEMBANTU  MEMULIH KAN SAKIT AKU NI , aku harap kau faham lah . k bye , salam :)

No comments:

Post a Comment