Wednesday, 4 January 2012

hye girl I MISS YOU

  hye semua , lama dah aku x update cerita kan :) so aku nak cerita about RINDU <3 ape itu rindu , rindu ialah perasaan yang ada dalam setiap perasaan manusia :) so sekarang ni aku teramat lah rindu kat dia yang bernama sayang :( oh buah hati kita, kita rindu awak sampai kita deman2 ni tau :( dah lah hari pertama sekolah , kita dah rindu awak sangat2 , kita hope awak pon sama ,

  so, tadi kan kita x gatal2 pon awak kat sekolah kita duduk dalam kelas je malas nak merayau2 , kita dengar je cikgu cakap pasal terget2 err , HAHA! kita kan SPM so awak kan PMR :) awak pon dah cakap kan even kita x selalu contaxt , hati awak tetap untuk kita kan sayang :) HAHAHA! awak, ! dah 2 hari kita x dapat text panjang2 time kita nak tido , HAHA, kita rindu lah nak SUPERSAVER dengan awak , T_T nak dengar awak gelak semua, hari 2 awak demam kan , so sekarang kita plak demam -.- hish , HAHA!

  kita dah x tahu dah awak nak tulis ape lagi :) hope awak tahu  lah yang kita ni SELALU RINDU AND SAYANG awak tahu :) haha ! awak kat sekolah takmo nakal2 k sayang , belajar elok2 , tahun ni exam buat betul2 , x mo kecewa kan mama n ayah tahu <3 full of love from me to you maton <3 muahh ! HAHA! ...

No comments:

Post a Comment